Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Zöld Breki csoport

Óvodapedagógusok: Hőgyes Róbertné - Mariann néni
                                         Vágvölgyi Hajnalka Ágnes- Hajni néni

Dajka: Vécsei Andrea Mária - Andi néni

A csoportunkba vegyes életkorú gyermekek járnak. Két óvó néni és egy dajka néni biztosítja számukra a biztonságos, vidám légkört.
A sok-sok játék mellett (amiket a polcról vehet le a gyermek) olyan tevékenységekkel igyekszünk gazdagítani a mindennapokat, amelyekben megtalálja a kics-nagy a számára kedves elfoglaltságot. Sokat énekelünk, táncolunk, viccelődünk, elfogadóak, befogadóak vagyunk.
Játék közben minden félét tanulunk: számlálunk, összehasonlítunk, mérünk, verselünk, mesélünk, bábokat, figurákat készítünk.
Tapasztalatokat szerzünk, kipróbálunk, megfigyelünk egyszóval nyitott szemmel járunk és megbeszélünk.
Megtanulunk egymással játszani, együttműködni, szabályokat, szokásokat betartani, mindezt úgy, hogy figyelembe vesszük ki-hol tart ebben a folyamatban és segítjük felzárkózni azokat, akiknek ez lassabban sikerül.
Bár a munkánk eredménye sokszor nehezen mérhető, de számunkra mindent elárul és a legtöbbet jelenti egy-egy csillogó szempár, vagy az amikor a megérkezésünkkor ölelő karok vesznek bennünket körül ez az igazi elismerés, sz őszinte gyermeki szeretet.
Az érzelmi biztonságot nyújtó felnőtt példa láttán tud a „ gyermek-sereg”, összetartó, egymást segítő, szerető Zöld Breki csoportossá válni!
zold 2

Zöld Breki csoport